Tréninglakás program 2024 tavaszán

A tréninglakás programunk tavasszal mindig nagy népszerűségnek örvend, az idén meghirdetett 4 hétvégére ismét szép számban pályáztak a diákok.

Alapítványi díjak – eredményhirdetés

Június 21-én a Mozgásjavító EGYMI „piros udvarán”, ünnepélyes keretek között adhattuk át ismét az alapítványi ösztöndíjakat, Emlékérmeket és az Életműdíjat.

Civil Munkáért Díj

Büszkén osztjuk meg a hírt: a Zsótér Pál Alapítvány munkáját Zugló Önkormányzatának Képviselő-testülete CIVIL MUNKÁÉRT DÍJ-ban részesítette.

Jótékonysági Est a Hashtag Bárban

A Mozgásjavító EGYMI 7. osztályos diákjának, Takács Lillának az édesapja, Péter, jótékonysági eseményt szervezett az iskola és alapítványunk javára a Dohány utcai Hashtag karaoke bárban.

Jótékonysági Est 2024

Alapítványunk három év kihagyás után 2024. február 9-én rendezi meg a 8. Jótékonysági Estjét, melyre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, adakozni és szórakozni vágyót! 

Tréninglakás program 2023 őszén

2023 novemberében két hétvégére ismét meghirdettük Tréninglakás programunkat, melynek során egy kétfős és egy háromfős fiúcsapat vehette bírtokba az alapítványunk oktatólakását.

12. Tárva Vár szakmai konferencia a Mozgásjavító EGYMI-ben

A Mozgásjavító EGYMI-ben 2023. október 27-én került megrendezésre a 12. Tárva Vár szakmai konferencia, mely az intézmény alapításának 120. évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozat egyik kiemelkedő programpontja.

SZJA 1% a 2023-as rendelkező évben

A 2023-as rendelkező évben 252-en ajánlották fel alapítványunk számára a személyi jövedelem adójuk 1 %-át, az így befolyt összeg 2.391.509 Ft. Nagyon szépen köszönjük mindannyiuknak, hogy alapítványunkat támogatták!