A Magyar Nemzeti Bank és a Zsótér Pál Alapítvány között 2020. november 25-én létrejött támogatási szerződés értelmében alapítványunk 3.624.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült az alábbi célokra:

  • az alapítvány tulajdonában lévő oktatólakás felújítása
  • beKEY speciális képernyőbillentyűzet-szoftver beszerzése a súlyos fogyatékkal élő diákok oktatása céljából
  • 2 db laptop vásárlása az alapítványi infrastruktúra bővítésére

Alapítványunk a kapott támogatást a szerződésben rögzített feltételek szerint használta fel. Ennek eredményeképpen megvásároltuk a két laptopot és a speciális szoftvert, az oktatólakásban pedig nagy munkálatok zajlottak: sor került a 2 vizes helyiség elhasználódott burkolatának cseréjére, a nappali és hálószobák laminált parketta burkolatának cseréjére, a lakás teljes falfelületének javítására, festésére, a beázások kezelésére, motoros aluredőny és szúnyogháló felhelyezésére az ablakokon és teraszajtókon, valamint egyéb kisebb javítási munkálatokra. Emellett vásároltunk háztartási eszközöket, gáztűzhelyet, textíliákat, bútorzatot, dekorációs kellékeket…a berendezkedés még hátra van, de ősztől már a szép, megújult lakás várja lakóit!

Szívből köszönjük a Magyar Nemzeti Bank önzetlen támogatását, amellyel hozzájárult a Mozgásjavító EGYMI diákjainak oktatásához, neveléséhez, valamint az alapítvány működéséhez!

.