Február 14-én rendezzük soron következő, immár 7. alapítványi Jótékonysági Estünket, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt, adakozni és szórakozni vágyót!
Idén a bevétel teljes összegét az alapítvány 15 éves oktatólakásának felújítására, valamint az iskolai folyosók és udvari járófelületek színes festésére, játékossá alakítására fordítjuk.

Az Est programjáról: A műsorról az Áttűnések Improvizációs Színház gondoskodik, akik egy interaktív színházi est keretében a vendégek személyes érzéseit és történeteit elevenítik meg a színpadon. Az előadás után támogatóink jóvoltából svédasztalos vacsorát és különböző italokat kínálunk. Idén sem marad el a népszerű tombolahúzás, a tánchoz a zenét pedig a Santa Fe Party Band szolgáltatja.

Jegyek 5.000 Ft-os áron, támogatói jegyek (amelyek belépésre nem jogosítanak) 2.000 ft-ért vásárolhatók a Mozgásjavító EGYMI Korong Kávézójában (Mexikói út 60.)
Lehetőség van átutalással is jegyet vásárolni, ez esetben kérjük a „Közlemény” rovatban a nevet, a választott jegytípust és a darabszámot feltüntetni. Az így vásárolt belépőjegyek az Est napján, a helyszínen átvehetők. Számlaszám: 10409015-90109809-00000000

Szeretettel várunk minden mulatni és adakozni vágyót Valentin napon!