Tréninglakás program 2023

Decemberben a GS Tenisz Club, az S-System Kft., valamint a Kontex Kft. 1.100.000 Ft adománnyal támogatta alapítványunk céljait, így ennek köszönhetően 2023. májusában és júniusában ismét meghirdethettük hagyományos „Úton az önálló élet felé” programunkat a diákok nagy örömére.

Adó 1%

Ha Ön adója 1%-át a 1993-ban létrehozott Zsótér Pál Alapítványnak adja, úgy a mozgáskorlátozott gyermekek nevelését, oktatását, fejlesztését támogatja, hozzájárul kulturális és szabadidős programjaikhoz, nyári táboraikhoz, a szükséges eszközök megvásárlásához, az...

Karácsonyi rendezvények a Zuglói Önkormányzat támogatásával 2022

Budapest Főváros XIV. kerület Zuglói Önkormányzata ismét pályázatot hirdetett a civil szervezetek 2022. évi programjainak támogatására. A Képviselő-testület a beadott pályázatunk alapján 500.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást ítélt meg, melynek egy részét a Mozgásjavító EGYMI-ben zajló jellegzetes karácsonyi programok lebonyolítására fordíthattuk.

„Összjáték” program (2021-2022)

2022 őszén lezajlott az „Összjáték” nevet viselő tanulástámogató programunk, mely elsősorban a Mozgásjavító EGYMI-ben foglalkoztatott, nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő (NOKS) kollégák számára készült.

Jótékonysági nap a GS Teniszklub szervezésében

December 3. a fogyatékkal élők világnapja, melynek alkalmából a GS Tenisz Club és az S-System Kft. összefogásával és szervezésében szuper élményben lehetett része a Mozgásjavító diákjainak!

SZJA 1% a 2022-es rendelkező évben

Ebben az évben 215-en ajánlották fel alapítványunk számára a személyi jövedelem adójuk 1 %-át, az így befolyt összeg 1.917.864 Ft. Nagyon szépen köszönjük mindannyiuknak, hogy alapítványunkat támogatták!

Tárva Vár 2022

A Mozgásjavító EGYMI 2022. október 15-én immár tizenegyedszer is megnyitotta kapuit egy kiemelkedő színvonalú szakmai konferencia megrendezésének érdekében.

„Úton az önálló élet felé” 2022 tavaszán

Korábban már hírt adtunk arról, hogy alapítványunk a Mozgásjavító EGYMI közreműködésével újraindította az “Úton az önálló élet felé” programját. Az április 1-jétől 3-ig tartó alkalmat a 2021/2022-es tanév tavaszi félévében még négy hétvége követte.

Alapítványi díjak – eredményhirdetés

Június 15-én, verőfényes napsütésben, a Mozgásjavító EGYMI évzáróján került sor az alapítványunk által létrehozott és fenntartott ösztöndíjak és elismerések ünnepélyes átadására.

Esélyegyenlőségi Díj

Örömmel adunk hírt arról, hogy a 2022-es évben, civil szervezet kategóriában, Budapest XIV. kerület Zugló Önkormányzata Esélyegyenlőségi Díjban részesíti a Zsótér Pál Alapítványt. A díjátadás az önkormányzat Esélyegyenlőség napi rendezvényén (2022.05.05) kerül sor az...